top of page

Hvad er Reiki?

Reiki er et håndværk. Evnen til at give Reiki videregives af en Reikimester, og der indøves specifikke håndpositioner. Selve ordet Reiki er japansk og betyder Universel Livsenergi. Jeg praktiserer Reiki i den traditionelle form, Usui Shiki Ryoho, som er Sensei Dr. Mikao Usuis oprindelige metode. Ved en healing med Reiki kanaliseres Ki-energi, den Universelle Livsenergi, gennem behandleren til klienten. Reiki understøtter et harmonisk flow og ro i kroppens celler, og styrker herved kroppens evne til at helbrede sig selv. Reiki er ikke i modstrid med nogen religion eller meditativ praksis.

Hvordan foregår en healing med Reiki?

En typisk healing med Reiki varer ca. 1 1/2 time. Vi starter med en kort samtale, hvor vi i fællesskab finder frem til, hvad du ønsker, Reiki skal hjælpe dig med. Derefter vil du ligge fuldt påklædt under et tæppe på en briks. Det anbefales, du lukker øjnene og har en ren klud lagt hen over. Så har du lidt privatliv, og det får de fleste til at slappe af. Der kan spilles sagte afslappende musik under Reiki, hvis det ønskes. Som behandler har jeg tavshedspligt om alt vedrørende vores samtaler og behandlinger.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Mit udgangspunkt er, at enhver behandling skal virke, så du oplever en bedring. I modsat fald stopper vi senest efter 2 behandlinger. Hvor mange healinger med Reiki du har brug for, afhænger af, hvad du ønsker at opnå.

Vil du blot give dig selv en wellness-gave, kan en enkelt healing med Reiki gøre en forskel. Er der stress, udbrændthed eller følelsesmæssige ting, du ønsker bearbejdet, skal du nogle gange regne med lidt flere behandlinger. Drejer det sig om fysiske smerter, kroniske betændelsestilstande el. lign., kræver det ofte, du får flere behandlinger, gerne mindst 4 til 5  behandlinger i træk, så tæt på hinanden som muligt. Dette hjælper Reiki til at integrere sig i dit energisystem, så der kan komme ordentligt skub i de processer, som Reiki kan hjælpe dig med. Tit oplever man, at den 4. eller 5. healing med Reiki virkelig skaber forbedringer. 

IMG_0536 (1).png
klinik123.JPG
bottom of page