top of page

Hvad er Reiki

Reiki er et håndværk. Evnen til at give Reiki videregives af en Reikimester, og der indøves specifikke håndpositioner. Selve ordet Reiki er japansk og betyder Universel Livsenergi. Jeg praktiserer Reiki i den traditionelle form, Usui Shiki Ryoho, som er Sensei Dr. Mikao Usuis oprindelige metode. Ved en healing med Reiki kanaliseres Ki-energi, den Universelle Livsenergi, gennem behandleren til klienten.

Reiki er katalysator for de helbredende processer, og er en blid og samtidig meget kraftfuld og effektiv form for healing. Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Du behøver ikke at tro på Reiki. Reiki finder sin egen vej og virker altid. Reiki er ikke i modstrid med nogen religion eller meditativ praksis.

 

I vores travle hverdag modtager vi konstant impulser til stress-systemet (kamp/flugt), men ikke ret mange, som aktiverer ro- og hvilesystemet. Det kan bevirke stress og dårlig trivsel fysisk og psykisk. Ved en Reiki-behandling berøres kroppen nænsomt på specifikke positioner, hvilket bl.a. aktiverer vores ro- og hvilesystem. Ved berøringen af kroppen, som er vores største sanseorgan, påvirkes hormonsystemet og der dannes bl.a. oxytocin og endorfin. Oxytocin reducerer stress, virker angstdæmpende og beroliger nervesystemet. Hjerterytmen bliver langsommere, blodtrykket falder, og stresshormonerne reduceres. Når der kommer et harmonisk flow og ro i kroppen, styrkes kroppens evne til at helbrede sig selv.

IMG_0536 (1).png

Hvordan foregår en healing med Reiki?

En typisk healing med Reiki varer ca. 1 1/2 time. Vi starter med en kort samtale, hvor vi i fællesskab finder frem til, hvad du ønsker, Reiki skal hjælpe dig med. Derefter vil du ligge fuldt påklædt under et tæppe på en briks. Det anbefales, du lukker øjnene og har en ren klud lagt hen over. Så har du lidt privatliv, og det får de fleste til at slappe af. Der kan spilles sagte afslappende musik under Reiki, hvis det ønskes. Som behandler har jeg tavshedspligt om alt vedrørende vores samtaler og behandlinger.

Reiki transmitteres til dig, ved at jeg placerer hænderne nænsomt i en serie håndpositioner nedover kroppen. Herved strømmer den universelle livsenergi ubegrænset, i de mængder som du har brug for. Mange foretrækker at modtage Reiki i tavshed, uden snak under behandlingen. Men har du lyst til at fortælle om nogle opståede tanker eller følelser undervejs, er det også fint. Det er helt op til dig. Efter Reiki får du lidt tid til at vågne rigtigt op, og vi kan snakke lidt om din oplevelse, hvis du har lyst.


 

klinik123.JPG
bottom of page