top of page

Om mig

Mit navn er Helle Irena Petersen og jeg bor i Assens på Vestfyn. Siden jeg var ganske ung har jeg interesseret mig for det utraditionelle og alternative. Jeg kom i kontakt med Reiki i 1990, og blev indviet til Reiki 1, og senere til Reiki 2, af Reikimester Birgit Stephensen. Samtidig begyndte jeg på Den Danske Healerskole v/ Birgit Stephensen, hvor jeg blev uddannet healer i oktober 1991. Jeg har siden kontinuerligt beskæftiget mig med diverse tilgange til healing og selvudvikling.

Under min uddannelse på Den Danske Healerskole stiftede jeg bekendtskab med en hel vifte af forskellige tilgange, bl.a. regressionsterapi, tegneterapi, Bachs Blomstermedicin, aurategning og -fortolkning, krystalhealing, Tarotoplæg og -fortolkning, chakrabalancering m.m. Det var dog Reiki-healing, som jeg oplevede som mest skelsættende. Reiki har virkelig gjort en positiv forskel for mig i mit liv. Derfor er fundamentet for en behandling hos mig altid Reiki-healing.

 

I mit arbejde med healing og energier prioriterer jeg altid at have en god jordforbindelse. Det er her på jorden vi lever nu, det er her, vi skal have vores liv til at fungere, og vores sjæl til at føle sig hjemme. Min tilgang er baseret på, at vi som mennesker er forbundet med Skabelsen og alt levende. 

 

IMG_E0439.JPG
bottom of page