top of page

Jeg tilbyder:

REIKI-HEALING

I min klinik Reiki Assens tilbyder jeg individuelle behandlinger med Reiki, som efter aftale også kan kombineres med andre tilgange/behandlingsformer. Reiki kan dog sagtens stå alene - en stille stund med Reikis kærlige rolige energi kan, på en subtil måde, løsne og frigøre blokeringer i dit energisystem. Reiki skubber dig blidt i retning af positiv udvikling. Varighed i alt ca. 2 timer.
Pris: 700 kr.

 

FJERNHEALING
Jeg tilbyder også Reiki-fjernhealing, en teknik med mange muligheder. Varighed i alt ca. 1 time.
Pris: 350 kr.


TAROTOPLÆG

Jeg tilbyder individuelle Tarotoplæg med fortolkning, som kan hjælpe dig til at skabe forbindelse til din intuition, så du kan finde dine egne svar på evt. problematikker, valg og udfordringer i dit liv. Varighed i alt ca. 1 1/2 time.
Pris: 525 kr.

KURSUS I REIKI 1

Jeg tilbyder kursus i Reiki 1, hvor du lærer du at bruge dine hænder på en ny og meget mere bevidst måde. Hændernes helbredende evne styrkes gennem 4 indvielser, som du får i løbet af kurset. Du får en enkel grunduddannelse i brugen af Reiki, og du lærer Reikis håndpositioner, som indøves grundigt. Efter kurset får du et diplom/certifikat på Reiki 1, og kan herefter give behandlinger til dig selv og andre.
Underviser på kurset er Reikimester Birgit Stephensen, som har mere end 38 års erfaring med Reiki. Hun
 sikrer, at Reikis energi bliver stærkt etableret i dit energisystem.
Pris: 1.950 kr.

KURSUS I REIKI 2

Jeg tilbyder kursus i Reiki 2, hvor du lærer du at bruge dr. Usuis gamle symboler. Med symbolerne kommer der yderligere mere energi på behandlingerne. På Reiki 2 får du 1 indvielse. Du lærer psykisk healing, samt en fjernhealingsteknik, som indeholder mange muligheder. Efter kurset får du et diplom/certifikat på Reiki 2.

Underviser på kurset er Reikimester Birgit Stephensen, som har mere end 38 års erfaring med Reiki. 
Pris: 4.500 kr.

KVINDECIRKEL-FORLØB

Fra d. 21.august 2024 tilbyder jeg mindre selvudviklingsgrupper "Kvindecirkler" (4 deltagere pr. gruppe).
I kvindecirkel-forløbet indgår du i et længerevarende forpligtende og fortroligt fællesskab, hvor vi sætter fokus på alle aspekter af vores liv. Vi tager på opdagelsesrejse i vores egne mindset, og finder frem til gamle, måske udtjente, vedtagelser og grundtanker, som skaber det liv, vi lever i dag. Vi vil fokusere på, om vi er på den rette vej her i livet - og hvilke tiltag vi kan gøre, for at opnå det i livet, vi virkelig ønsker os. 

Kurset, som starter d. 21. august 2024, vil løbe over 8 onsdage, vil foregå ca. én gang om måneden kl. 18.30 - 22.00.
Tilmelding er bindende for hele forløbet.

Pris 700 kr. pr. gang, eller som engangsbeløb ved start 5.000 kr.

 

REIKI-AFTENER:
Reiki Assens holder Reiki-aftener hver 4. tirsdag aften kl. 19.00 - 22.00. Alle som er udlært efter Usuis Traditionelle System, hvor der kun er 3 grader (Reiki 1, Reiki 2 og Reikimester) - som er under Reikimesterforeningen The Reiki Alliance – er velkomne. Vi mødes til en hyggelig aften, hvor vi deler erfaringer og behandlinger, og slutter aftenen med lidt kaffe/the og hygge.
Pris: 35 kr. pr. gang.
 

Udklip.PNG
Logo Reiki Assens farve.jpg

Reiki Assens

bottom of page