top of page

Har Reiki noget at gøre med en sekt eller en religion?

Nej, Reiki betyder Universel Livsenergi, og er ikke tilknyttet nogen sekt eller bestemt religion. Du behøver heller ikke at tro på Reiki, for at det virker. Reiki er en naturlig måde til at understøtte kroppens og psykens egne selvhelbredende kræfter, samt styrke dit immunforsvar. Mange oplever, at Reiki fremmer oplevelsen af samhørighed, samt styrker jordforbindelsen og glæden ved livet. Du kan vælge at få en Reiki-behandling hos en, der er uddannet i Reiki, eller du kan selv deltage i et kursus, og lære at give Reiki til dig selv og andre.

Kan Reiki læres af alle?

Ja, Reiki kan læres af alle, som har et oprigtigt ønske om at hjælpe sig selv eller andre. Hos Reiki Assens er det Reikimester Birgit Stephensen, som varetager undervisningen på Reiki-kurserne. Birgit var den første Reikimester på dansk jord, og har over 38 års erfaringer med Reiki. Hun sikrer, at alle Reikis specifikke håndpositioner indøves grundigt, samt at Reikis energi etablerer sig sikkert i dit system. Børn og unge mennesker fra 13-14 år kan også deltage på kurset og have stor glæde af Reiki. Efter kurset får du et diplom/certifikat, og kan herefter give behandlinger til andre, som virker. Efter endt kursus vil du have mulighed for at mødes ca. en gang om måneden med andre, som har Reiki - Vi mødes til en hyggelig aften i Reiki Assens lokaler, hvor vi deler behandlinger og erfaringer.

Kan alle tåle Reiki?

Ja, alle kan tåle Reiki, også helt små børn og ældre mennesker. Reiki er en meget blid men samtidig meget effektiv form for healing. Der bør dog udvises forsigtighed ved øget og akut tendens til blodpropper, nyresten, galdesten, samt ved brug af pacemaker.

Udklip.PNG

Kan man behandle sig selv med Reiki?
 

Ja, Reiki har en fantastisk enkel og effektiv selvhealingsmodel. Man hører tit, man skal elske sig selv. Men hvordan kommer man så helt lavpraktisk i gang med det? Med Reikis selvhealingsmodel kan du heale dine følelser, og du kan give dig selv accept, kærlig opmærksomhed og energi. Med Reikis selvhealingsmodel kan du flytte dit fokus fra at være et offer for omstændighederne, til at være en kærlig aktør i dit eget liv. At give dig selv kærlig opmærksomhed er det mest revolutionerende og forandrende du kan gøre for dig selv. Så giver du plads til, alt det gode kan finde vej ind i dit liv!
Reiki kan have en positiv effekt på alle fysiske og psykiske problematikker, og er for mange en dejlig måde at give krop og sind god opmærksomhed. Reiki er en kilde til daglig taknemlighed, er en gave for livet, og er altid lige ved hånden. 

bottom of page